Kungligt möte

För er som känner mig vet kanske att jag är lite smått rojalistisk av mig. Jag vill påstå att jag älskar allt som har med prinsar och prinsessor och bling att göra, samtidigt som jag kan förstå att det finns både fördelar och nackdelar med monarki. Men konstitutionell monarki är ändå något jag förespråkar. Det är kultur, historia och blingbling. Hur kan man inte tycka om det? Hehe.

Hur som helst! Jag berättade ju att jag fick syn på Drottning Elizabeth II när jag och Martin var och kikade på Buckingham Palace i somras. Nu har jag råkat stöta på ännu ett kungligt möte, med betoning på råkat. Såhär:

Jag var på bussen mot Slussen och jag reagerar på att trafiken går ovanligt långsamt när vi närmar oss Slussen, så jag tittar upp och helt plötsligt kör drygt tio polisbilar förbi mig varav ca fyra av dem är stora svarta bilar med män i kostym i framsätet. Min första tanke var att åhnej, nu har det hänt något riktigt allvarligt. Nåt brott, terroristattack kanske? Fantasin skenar men jag släpper det för jag hittar inget på nyheterna som skulle peka på något specifikt brott.

Igår, alltså kvällen efter den incidenten, så sitter jag och scrollar på instagram när jag får syn på en bild på Prins William och Catherine som var på Fotografiska muséet tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. KLICK! Där gick det upp för mig – herregud, det var de som åkte förbi mig! De var mindre än en meter ifrån mig utan att jag hade an aning om det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *