Helgen

I helgen var vi hos min moster i Västerås för att fira hennes födelsedag. Det var så mysigt, som alltid när vi är där. Vi pratade en massa strunt, drack gott bubbel, fikade en supergod semmel-kladdkaka (se bild nedan) med grädde och kardemumma på toppen. Alltså, så god. Speciellt dagen efter då den fick gosa till sig lite.

Köpte en ros till henne som jag tyckte var så fin, så roooosa.

Min outfit. Gillar min nya skjorta, ganska gullig tycker jag.

Och apropå nånting helt annat, så har vi äntligen fått våran IKEA-leverans nu med bland annat en soffa, soffbord, stolar och annat skoj. Vi fick ett berg med kartonger efter det, suck. Och det där var inte ens alla kartonger på bilden, hehe.

Fler bilder kommer sedan när vi städat ur kartongerna och det ser ut som ett hem igen, hehe. Trevlig fredag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *