Håll en tumme

Huja, vilken vecka. Snart är det semester så jag ska inte klaga, men ändå. Just nu är jag så vilse bland veckodagarna, som i morse, då jag var övertygad om att det var tisdag idag fastän det är söndag. Inatt kunde jag absolut inte sova, jag vaknade hela tiden och hade så sjukt ont i halsen så när klockan var ca 04.30 klev jag upp för att öppna fönstret och tvätta ansiktet i kallt vatten. Då blev det bättre. Men så fort jag la mig igen så kom halsontet tillbaka. Så skumt. Apropå något helt annat så kom en kund upp till mig igår och sa att jag skulle gå och hänga mig själv. En gammal gubbe som uppenbarligen hade problem så jag tog inte åt mig, men det är ändå obehagligt att man kan säga så till medmänniskor.

I torsdags var jag och Martin och kollade på en stuga. Den var liten, men kändes inte så liten som vi förväntat oss, och fräsch och – det bästa av allt – inte så dyr hyra och superbra busstider. Det är lite meckigt att hitta nåt ställe som dels har bra morgonbusstider då jag börjar kl 06 på morgonen, men även bra nattbussar då Martin kan sluta vid 01-03 tiden. Förhoppningsvis så får vi hyra den, men det var fler som skulle kolla på den, så vi får se. Håll en tumme för vår skull? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *