Ny bostad

Låt mig bara börja detta inlägg med att visa min fantastiskt goda frukost som jag gjorde imorse. Kvarg, jordgubbar, körsbär och solrosfrön. Mmm-mm!


Tänk vad man får en massa energi helt plötsligt när man är ledig och inte ”måste” en massa saker. När jag jobbar så orkar jag knappt bre en macka på morgonen, lite energi har jag. Jaja, hur som helst!

Lite uppdatering sedan sist jag bloggade – jag och Martin har fått våran lilla stuga! Vi är så glada. Och det är så fint; våran stuga, utsikten mot vattnet, gräsmattan (våra hyresvärdar har en robotgräsklippare som vi direkt namngav till Boris), naturen, allt. Dessutom har vi jättenära till strand så när vi gått till återvinningen på kvällen så har vi alltid passat på att bara sitta och stirra ut mot havet. Så mys.

Många säger att man inte känner någon på riktigt förrän man levt tillsammans med dem. Än så länge har det gått hur bra som helst, ingen större skillnad från hur det var tidigare. Vi har ju ändå varit ihop i snart fem år så vi hade ändå en liten aning om vad det var vi gav oss in på, hehe.

Min fina blomma som jag köpte för altanen matchade så fint med Sangrian som min kära bartender slängde ihop! 😊

En av de första kvällarna bjöd på helt fantastisk kvällssol. 


Här är lilla stugan! 26 kvm ser inte så mycket ut för världen, men den är perfekt för oss. Så småningom ska vi ha lite utemöbler, lite mer blommor och växter för att piffa till där ute. 


Badstranden! Eller ja på bilden – bryggan.

Le chef är så nöjd med att laga mat i sin nya Jamie Oliver-stekpanna. ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *