Händelser

Saker som ska ske:

  • Jag ska gå på min näst äldsta kusins student på fredag. Jag älskar studenter, de är så glädjefulla och bara så fantastiska. Ser så fram emot det. Om allt går som jag vill i framtiden så vill jag gå på alla mina syskons (såklart) och kusiners studenter. Om de vill ha mig förstås jag tänker inte våldgästa dem, hehe. Det innebär då – om jag har tur – att jag har elva stycken studenter att beta av (inklusive den på fredag).

  • Jag ska träffa en psykolog (eller terapeut kanske det är? Är lite osäker på korrekt arbetstitel) och prata om livet och kanske reda ut lite gammalt shit. Så som jag ser det så skadar det aldrig att ha någon att prata med och jag är bara så glad och tacksam för att jag får möjlighet göra det.
  • Jag ska åka till London i fem dagar med Martin i sommar. Nu är det bara 34 dagar kvar, final countdown. Är såååå taggad!

Saker som har skett:

  • Jag har börjat gilla att jogga. Jag är dock dålig på det och har än så långe rätt dålig kondition, men flytten till Ingarö medförde sådan fantastisk och inspirerande natur att springa i så nu försöker jag i alla fall springa minst en gång i veckan.

  • Jag har varit på en av mina kusiners konfirmation. Det var så fint och rörande. Min konfirmation var supertrist i jämförelse. Den här konfirmationen var lätt på nåt sätt, vi fick sjunga några sånger, lyssna på jättefina dikter de hade skrivit, skratta åt den skojfriska prästen och glädjas av att konfirmationen avslutades med låten ”Can’t stop the feeling” med Justin Timberlake på orgeln – riktigt bra jobbat av hon som spelade, hehe.


  • Jag har köpt bil! En hel dag var jag ute med min bonuspappa och en vän till familjen som jobbat mycket med bilar. Vi tittade främst på lite mindre bilar eftersom a) det är billigare och b) jag har inte behov av en särskilt stor bil. Vi hade provkört en hel del bilar och var påväg ge upp när vi såg en Volkswagen Golf på blocket för en rätt billig summa, och vi tänkte att antingen så är det en bil med många fel eller så är det världens fynd. Vi åkte dit i alla fall och fick reda på att hans dotter (ägaren till bilen som inte bodde där) var sur för att pappan hade satt ett alldeles för lågt pris på bilen (hehe, inte mig emot!). Vi kollade i alla fall upp att allt var OK med den, provkörde, och det enda egentliga felet var lite rost på vissa ställen (vilket vi kan fixa) och att den stått oanvänd ett tag, vilket inte är så bra för bilar. Men jag hade redan innan affären lagt en budget på en summa rätt långt över det jag faktiskt köpte den för, så även om nånting hade behövts bytas ut så hade jag lugnt haft råd med det.


Det första vi gjorde efter bilaffären var att åka till Biltema för att pimpa min bil, hehe. En rosa doftsko, en first aid kit-låda och en verktygslåda fick följa med mig hem. Det viktigaste liksom. 😉

  • Jag har serverat två ”kändisar” utan att ens ha vetat om det. En av dem är en stammis hos oss och det var inte förrän en kollega sa vem han var och förrän jag kollade på hockey VM-finalen (visst var det VM? Kan absolut ingenting om sport) som jag förstod vem han var, det vill säga Lasse Granqvist, sportkommentatorn. Den andra var Bindefeld som köpte massa gofika av mig. Supertrevliga människor båda två men speciellt Granqvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *