God torsdag

Nu är jag ledig i fyra dagar. Jag ogillar att vara ledig när jag inte har något planerat. Visst, jag kan bara ta det lugnt hemma en dag vilket kan vara otroligt skönt men jag blir så rastlös efter att ha gjort ingenting ett tag. Jag måste göra nånting nyttigt, typ plocka ut och in disk, dammsuga eller städa allmänt. Jag kan distrahera mig med serier men jag börjar mår så dåligt mentalt efter ett tag (då snackar vi efter typ fyra-fem avsnitt i rad), så jag måste liksom göra nånting. Jag är en list-människa så jag skriver listor om allt, även minsta sakerna som typ måla naglar idag – check. Smsa den här personen – check. Titta på den här filmen – check. Ja, ni fattar, rätt onödiga saker. Men efter jag checkat av listan med saker som jag bestämt mig för att göra så känns det faktiskt lite bättre. Då känns det som jag gjort något nyttigt, även fast jag kanske inte alltid har det.

Anyways, idag var jag rätt duktig och stack ut och sprang. Det är så fin natur här på Ingarö, speciellt när det är soligt. Jag käkade frukost utomhus i solen, städade, diskade och stack ut och sprang och hann nästan hem innan duggregnet kom. Sen fortsatte jag träna en stund på yogamattan med en kettlebell. Nu är jag helt mör i låren och rumpan. Dricker gott te nu och ska kanske titta på nån film på netflix. Undrar vad jag ska hitta på imorgon.

God torsdag på er!

Har för övrigt ändrat tema på bloggen. Lite tråkigt tema kanske, men av någon anledning så crashar mobilappen såfort jag försöker ladda upp en bild i inlägget, så jag ändrade tema för att se om det gjorde någon skillnad men det gjorde det förstås inte. Jag får klura vidare på vad felet är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *