2013 – Del 2

maj

 • Ja, vad hände egentligen i Maj…? Jo mamma fyllde år såklart! Och hmm…
 • Jo just det! Martins äldre bror kom till Sverige och vi alla åkte Segway. Jag tror det var i Maj, är inte säker. Men det var hur kul som helst! Får ni en möjlighet att pröva på Segway nån gång så gör det!
 • Och så gick vi till en isbar i Stockholm där allt var gjort av is, till och med glasen. Lite som ishotellet i Jukkasjärvi, fast inomhus. 🙂

IMG_6954

juni

 • Åhh, jag älskar Juni. Skolavslutning och utspring är det bästa sättet att börja en sommar på. Denna månad så gifte sig pappa och Agneta och jag tog massvis med bilder som nu är upptryckta i en bok som minne.
 • Efter bröllopet åkte vi tre till Sundbyholms slott (fantastiskt ställe med f-a-n-t-a-s-t-i-s-k  mat). Där fick jag dessutom ett trevligt besked om att ett syskon till väntar mig. 🙂
 • Åkte även till Cypern i 2 veckor, supervarmt men superhärligt!

sundbyslott

juli

 • En av de värsta dagarna i mitt liv var när jag på kvällen fick ett samtal från Martins pappa som berättade att Martin varit med om en cykelolycka. Morgonen därpå tog hans föräldrar mig till sjukhuset där han låg med nackstöd och ihopsytt ansikte. Doktorerna sa att han hade en fraktur i nacken och behövde nackstödet i minst fyra månader. Den första tiden var oerhört jobbig. Han kunde knappt få i sig mat och kunde inte ta sig ur eller i sängen överhuvudtaget. Första natten han ”sov” hemma fick jag kanske en tiominuters sömn. Flera dagar denna månad tillbringades åt att hålla hans hand och se honom sova.
  Jag tror inte jag skrivit om olyckan förut i bloggen, men ni kan förstå att det hela kändes så overkligt, för bara några timmar innan olyckan så hade vi suttit vid en hamn och skrattat åt fåglar och ätit choklad.
 • Hursomhelst så åkte jag och släkten finlandsfärja till Finland och gick på min farbrors bröllop där. Det var ytterst trevligt och alla var så fint klädda.
 • Några dagar senare åkte vi hem igen och jag och mamma gick på Rihanna-konsert. Gud vilket ös det var!

IMG_7403

augusti

 • Jag och Martin med föräldrar åkte och hälsade på Martins brorsa i England. Vi ”barn” åkte till Alton Towers (som Liseberg fast typ tre gånger så stort). Stackars Martin som hade nackstöd fick sitta och titta på medan vi andra åkte. 🙁
  Vi gick dessutom på Katherine Jenkins-konsert (utomhus) och Battle Proms (som en enorm utomhuspicknick där alla har flaggor och hyllar sitt land) med massor av kanoner och fyrverkerier. Har aldrig så sett så mycket fyrverkerier i hela mitt liv.
  När alla vinkade med sina engelska flaggor så vinkade jag med min svenska, och det roliga var att vi såg en annan familj med svenska flaggor som vi bara var tvungna att hälsa på haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *