2013 – Del 1

januari

  • Saker från tidigare månader plågade mitt sinne och jag var väldigt förvirrad. Inte bara över Januari utan över flera månaders tid. Det var hanterbart absolut, men det var oerhört stressande att inte kunna tänka klart.
  • Gick på fotografiska muséet för första gången och väckte mitt intresse för konst och vackra bilder. Vill verkligen kunna gå dit oftare men det är ju rätt så dyrt har jag för mig?
  • Jag har alltid vart lite anti-längdskidåkning för jag tycker det känns läskigt och skidorna känns okontrollerbara på nåt sätt. Men Martin lyckades ta ut mig på skidorna och vi åkte. Långt. Det var ju så enormt mycket snö vintern 2012 och det höll ju sig i flera månader framåt!

martinmörk

februari

  • Oerhört händelselös månad vad jag kommer ihåg.
  • Men alla hjärtans dag kommer jag allt ihåg! Min fina pojkvän klädde sig i röd skjorta och undrade om vi skulle fira den med rosor och sånt eller om det var för töntigt. Men sen efter jag gått på min lektion så stod han där med rosor och geléhjärtan. Åh, det var så gulligt! ^^

martinros

mars

  • En dag om året så åker min skola till Romme för att åka skidor och såklart var jag och Martin taggade för det. Han har aldrig åkt utförsåkning så det var väldigt spännande. Så vi kliver upp supertidigt på morgonen (typ kl 4) för att ta oss till skolan men självklart så var det något fel på pendeltågen så de inte gick. Det resulterade i att vi missade bussen som gick klockan 6. Det var ju inte så mycket vi kunde göra åt saken så läraren sa åt oss att åka hem istället. Det gjorde vi och hade en jättemysig (och ledig!) dag. Extra mysigt när vi fick äta upp vår mat och snacks som vi packat med. ^^

IMG_7271

april

  • Martin var med om sin första valborg. Vi var någonstans i Sköndal där det var supermysigt, precis bredvid en sjö. Efter majbrasan så strosade vi sakta hem i solnedgången.
  • Denna månad åkte jag och mamma till London i  fyra dagar och shoppade, fönstershoppade och såg Phantom of the Opera! Superskoj och ojojoj så vi skrattade där, haha. Nämner ni ”pizzaincidenten i London” så lovar jag att vi kommer börja garva!

IMG_9133

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *