20 februari

Sådärja. Veckans första träningspass är avklarat. Jag hade egentligen tänkt gå på ett pass igår som jag verkligen älskar men så frågade min chef om jag kunde jobba så då gjorde jag det istället. Det är intressant hur vissa människor kan sporra en mer än andra, det märks tydligt när man har olika ledare under passen. Jag har verkligen hittat min favorit nu, och det säger jag helhjärtat för hon får mig att bli så peppad även när man är skittrött. Dock tror jag hon bara är vikarie på det stället jag tränar på, annars tränade hon i Hornstull eller var det var. Så himla synd. Men jag får hitta någon annan istället.

Nu sitter jag här nyduschad med min towel-twister som jag fick av Martin för några år sen (så himla smidig!) och en ansiktsmask och tittar på Bondeparet samtidigt som jag håller på att sticka. Jag nämnde för massa år sen, tror jag, att jag hade påbörjat en stickning men sen har jag liksom aldrig riktigt kommit till skott. Det blev ett varv i veckan som mest liksom. Men NU, kära vänner, har det blivit ca 5 varv om dagen. Det är ändå stor skillnad! Kanske hinner den bli kvar till jag fyller 50, hehe. Vem vet? Men just nu tycker jag det är rogivande och rätt så kul. Känner mig som en liten tant.

Jag har försökt att äta lite bättre nu i samband med att jag tränar igen. Och med bättre så menar jag mindre halvfabrikat och mer ordentlig mat, med sallad och annan näring. Dessutom så tror jag i och med att jag är så ointresserad av matlagning att jag måste bli bättre på att laga större portioner och frysa in. För det är inte kul att behöva komma på nya maträtter varje dag och stå och laga det. Jag äter ju för det mesta vegetarisk mat numera när jag lagar själv, men jag äter fortfarande kött om det bjuds eller så. Enda köttet jag totalvägrar är högrev från ko, jag klarar icke av det. Men hursom, så gjorde jag en köttfärssås som jag blev rätt så stolt över. Jag gjorde på quornfärs, linser, morötter, lök och annat gott. Det stod inte linser i receptet men jag tänkte att det är ju ett enkelt sätt att få i sig lite extra näring om man slänger i det i såsen, det gör ju ändå ingen skillnad i smak. Såhär blev den! Så kokade jag bönpasta till dessutom. Supernyttigt.

En annan måltid jag gjorde (förlåt om det är tråkigt innehåll, men det här är så ovanligt för mig så jag är så stolt) är den här middagen nedanför. Inte supernyttigt då kanske med surdegsbrödet, men det var gott. Jag följde Gordon Ramsay’s äggröra-recept då min brukar bli så torr och tråkig. Och så lite kallrökt lax till det. Enkelt, supersmarr, precis lagomt.

Nä, nu får det vara nog. Nu ska jag ta och dricka lite té, sticka något varv till och sedan sova. Godnatt på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *