16 februari

Häromdan var det alla hjärtans dag och jag och Martin gick på massage tillsammans, det var såå välbehövligt. Efteråt gick vi och käkade lunch på söder och köpte hem lite praliner och en särskild tesil som jag suktat efter. Därefter var vi båda heeelt slut, alltså det var som att massagen hade släppt på så mycket spänningar i kroppen så vi blev mentalt trötta. Hur nu det är logiskt. Så vi knatade hem i solen i alla fall och i princip somnade när vi kom hem. Vi hade från början tänkt gå ut och käka middag men eftersom båda var så trötta så beställde vi hem mat och kollade på film istället. Väldigt lowkey/lagom Valentindag. ❤

Någon dag skulle jag vilja gå till en kiropraktor. Jag älskar att kolla på videos på youtube på folk som får sina ben knäckta. Eller ja inte knäckta, det låter så brutalt men ni förstår vad jag menar haha. Folk som går till kiropraktorer. Jag är bara så rädd att de ska göra fel och förstöra mer än de rättar till. Men nån dag kanske jag vågar. Jag har nämligen så ont i mina axlar och skulderblad just nu. Det har suttit i i ca en vecka och jag tänkte gå till läkaren eftersom det numera påverkar min sömn, alltså jag vaknar av att det gör så fruktansvärt ont. Grejen är att de få gånger jag har haft något besvär i kroppen och bokat läkartid så har problemet i stort sett hunnit försvinna till att jag kommer dit, det är så pinsamt. Så nu tänker jag ge det några dagar till i alla fall, så får vi se om det blir bättre eller om jag behöver gå i alla fall. Jag måste ändå kunna sova ordentligt.

Annars då? Jo! Jag var ju på Gondolen och käkade med Martin och hans föräldrar som firade 35-års bröllopsdag. Det var jättemysigt. Jag åt toast skagen, en fiskgryta och så hjorton med vaniljglass till efterätt. Alltså, sååå gott. Jag har varit så sugen på hjorton på sistone enda sen jag såg en bild på instagram som Nordiska kompaniet la upp.

Nu kom jag att tänka på den här desserten som mamma gjorde vid något nyår med hemgjord glass och jag tror egenplockade hjortron. Dessutom: guldflingor som pricken över i:et. 😋

Men nog om hjorton. Här är lite bilder från kvällen innan vi gick till Gondolen. Jag älskar verkligen mina smycken som jag har här, jag fick de av pappa för några år sen. Bilderna ger inte riktigt rättvisa för dem men de är så stilrena och vackra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *