Superblodmåne

Igår natt var det superblodmåne på himlen. Av alla gånger det har varit supermåne eller blodmåne eller liknande så har jag alltid velat stanna uppe eller i alla fall sätta alarm och kliva upp för att se fenomenet, men så har jag glömt bort det eller rentav inte orkat. Men nu, nu började jag inte jobbet förrän kl 15.30 så då passade jag på och ställde alarm och klev upp för att kolla.

Jag hade förväntat mig att månen skulle vara snäppet större för att jag hade läst att den skulle se mycket större ut, men jag blev inte besviken för det. Det är i sådana stunder man önskar att man hade en stor kamera och feta fotograf-skills för att få fina bilder. Menmen, har man inte det så får man zooma med mobilen som jag.

Här var klockan 02 nånting och månen lös (lyste?) jättestarkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *