Throwback

Den 5e januari 2012 publicerade jag ett inlägg där jag lade upp en massa bilder som hette ”2012 wishes”, alltså saker jag önskade skulle hända det året. Det var lite kul att titta tillbaka i dessa och se hur många av dem som uppfyllts sen dess. Sen var ju flera wishes rätt lika varandra lol alla handlar typ om att ha en pojkvän (vilket jag fick 10 månader senare). Jag tänkte i alla fall lägga ut några av dessa än en gång med de ”mål” som jag uppnått, lägger dock bara ut några av dem eftersom de flesta som sagt är rätt lika.

Nu har jag inte räddat ett djur från ett ’rescue center’ precis men våran nuvarande katt Misse var hemlös och strök omkring i området innan vi tillslut beslutade oss för att ta in honom. Så det tycker jag räknas!

1

I gymnasietrean skrev jag och min klass ”So… why are you here?” och jag var nog den som var mest taggad på att skriva den boken. Och ja den är publicerad med ISBN-nummer så det räknas också, även om jag inte skrev hela boken. 🙂

2

Jag älskar att måla, jag är helt okej. När jag väl tar mig tiden för att göra det så brukar jag oftast bli väldigt nöjd med mina målningar. Men huvudsaken är att jag tycker det är kul.

3

Haha! Jag och min kusin Elsa lärde oss Nicki Minajs låt ”Superbass” utantill och rappade/sjöng den en hel del när vi var i stugan i Påläng. Sen lärde hon mig The cup song med hela ramsan till men när jag tänker efter så måste det ha varit senare än 2012…

4

Japp! Den bästa dessutom.

5

Jag förändrade nog hans liv lika mycket som han förändrade mitt. Till det bättre det vill säga.

6


8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *