Kändisvecka

Förra veckan så var det en riktig kändisvecka. Jag har sett en hel del B-kändisar på Östermalm där jag jobbar (oj oj så fancy det där lät), som Martin Stenmark, Bianca Ingrosso, Sindy Niklasson, Dr. Alban m.fl. Men den coolaste jag stött på var häromdan när jag stod och stirrade Johan Jureskog i ögat. Herregud, jag serverade Jureskog sin egen burgare, kan ni fatta hur nervös jag var?! För er som inte vet så har han skapat tre burgare som vi under typ tre månaders tid serverat på Donken. Jureskog har med svenska kocklandslaget vunnit matlagnings-OS 2004 och har sitt eget tv-program och säkert en hel del andra coola grejer. Så han stod där och pratade en stund med mig om hur vi skulle servera burgaren eftersom han dessvärre blivit smutskastad via facebook där någon hade lagt upp en bild på hans burgare där den såg väldigt… Isärplockad ut. Han sa att hela grejen är att man ska äta det i själva pappret.Sen high-fivade han mig innan han gick och jag och mina kollegor förblev starstruck hela dagen ut.

Jaaa, jag serverar burgare med solglasögon på, duuh! Gotta do it with style. 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *