10:e september

Idag vaknade jag upp med solen i ansiktet efter en lång vecka med mestadels grått och regnigt väder. Det gör så mycket för själen, för helt plötsligt så känns det inte så kallt och tanken på hösten och kommande vintern blir inte så dyster, utan mer hoppfull. Jag känner en viss tacksamhet när solen är framme såhär års. Ok, det är bara tidig september än men jag tar aldrig solen för givet när graderna börjar sjunka under 20-grader-sträcket. Jaja, nog om vädret.

För två dagar sen var Martins 22-årsdag. Herregud vad stort det låter, haha. Jag måste nästan nypa mig själv i armen ibland, det känns verkligen inte som länge sen vi var typ 16-17 år. Både jag och Martin jobbade på hans födelsedag (han slutade jobbet 00.30 och då var hans födelsedag redan över) så då firade vi dagen efter istället hemma hos hans föräldrar. Det var jättetrevligt och mysigt som alltid. Har saknat att bara göra något så litet som att se på teve tillsammans. Det är sånt man inte riktigt kan uppskatta förrän man slutar göra det och inser att man saknar det.


Överraskade Martin med ballonger och champagne när han kom hem. Han trodde verkligen inte att jag skulle göra något sådant, den rackaren. Hehe.


Annars då? Jo, mamma har hjälpt mig fixa i ordning tunnan som ligger precis utanför vår stuga. På bilden: före vs. efter.


Är så himla nöjd med hur det blev!


Köpte även en Krysantemum som hade jöttefina höstiga färger i sig. Och titta på alla löv i bakgrunden! 😱


Har även uppdaterat höstgarderoben lite med en ny jacka bland annat. Skjortan är också ny. Båda är från KappAhl i believe.


Och såhär mysigt var det i stugan för några dagar sen. Jag satt och tittade på Game of Thrones när jag såg hur fin kvällshimmel det var. Dock syns det inte jättebra här.


Nä, nu ska jag plugga lite körkortsteori innan jag börjar jobba. Skönt att få skriva av sig lite. Önskar er en trevlig söndag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *