På sistone

Fint väder påverkar verkligen humöret. Senaste dagarna har varit underbara. Jag har varit ute; krattat löv (tomten har inte krattats sen typ 1923 by the look of it…), sprungit en runda på 2,5 km vilket inte låter mycket för världen men dels så är det terräng med backar och så är jag väldigt otränad just nu. Så det räckte verkligen. Men bara själva känslan av solen i ansiktet gör så mycket. Jag satte mig ute på en stol, invirad i filtar och en smoothie i handen – och satt så i ca två timmar. Jag bara njöt till 100%.

Annars då? Det som hänt på senaste tiden är bl.a. att jag och Martin tog in på hotell. Vi älskar Elite Hotels och har testat tre av deras hotell, sist var vi på Marina Tower. Alltså, vilken utsikt vi hade med vy över vattnet och Gröna Lund på andra sidan. Senare på kvällen käkade vi på vår favoritrestaurang Michelangelo i Gamla Stan. Så mys. <3 

Såhär såg jag ut. Please ignorera den smutsiga spegeln.


Häromdan var min moster och kusinerna här och såg nya huset för första gången. Och titta vad fin hjortonsylt vi fick som moster min hade gjort och sedan utsmyckat själv.


Och så denna inflyttningspresent då: ett gigantiskt glas fyllt med godis. Glaset är numera tomt och används som mitt vinglas. 😉 Hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *