Fästingar, körkort & serier

Dagen startade med att jag kände ett bett på insida låret och när jag kände efter så satt det en fästing där. Jag avvvvvskyr fästingar. Och Värmdö kryllar av dem dessvärre. Häromdagen hade katten tre stycken som satt i pälsen så vi fick lite småpanik och åkte till djurbutiken och köpte fästinghalsband och dylikt. Herregud, det har varit vårvarmt i vadå, tre dagar och fästingarna dyker redan upp… Suck.

Idag ska jag leta fram mina sommarskor, solglajjer och vårjackan. Jag har dessutom varit på körskolan idag och pratat lite angående körkort och vad nästa steg är för mig. Jag har ju precis fått lämpeln så nu ska jag försöka boka in handledarkurs och kanske till och med köpa en billig bil på blocket. Det om något vore en riktig motivation till att ta körkort. 

Senare idag ska jag ta mig en springtur runt Värmdö. Det här vädret är så fantastiskt så det går liksom inte att bara sitta inne. Dock fastnade jag för en Netflix-serie imorse som heter Tretton skäl varför. Jag läste boken när jag var tonåring och tyckte den var skitbra så jag ser verkligen fram emot serien. Jag har bara sett två avsnitt och tycker än så länge att den är bra. Har dessutom sett färdigt SKAM – den superomtalade serien som jag var lite skeptisk till först. Den var bra tyckte jag, själva storyn var lite förutsägbar men det som verkligen sålde serien till mig var när kärleksrelationen mellan Isak och Even blev huvudfokus. Det för mig gjorde hela serien. ❤ 

Kolla in min 100% veganska lunch som jag gjorde. Ris, sojanuggets, sojafärs, grönsaker, sojabönor och tomatsås. Oj, mycket soja det blev. Insåg inte det förrän nu när jag skrev det, hehe.

Nu ska jag sticka ut och springa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *