Senaste tiden

Jag har haft jättemycket problem med bloggen på sistone. Mobilappen kraschar när jag försöker lägga upp en bild och så försvinner hela inlägget, TROTS att jag sparat det innan. Så nu är det typ mitt tredje försök till detta inlägg och nu gör jag det på datorn istället.

Under senaste tiden har jag hunnit med en del, bland annat:

Inhandlat årets första julklapp. (Eller ok, när jag började skriva det här inlägget så hade jag köpt en men nu har jag hunnt köpa flera.)
Varit på traditionsenligt peppisbak i Västerås med mina kusiner. Vi drack glögg, åt god julmat, gjorde mannequin challenge (alltså en töntig men rolig ”utmaning” där en person går runt och filmar alla som frysit mitt i en pose) och så såg vi – som vår årliga tradition lyder – Ett päron till farsa firar jul. Supermys.
Flyttat mina grejer till flyttlådor. Igår fick vi nycklarna till nya huset så vi var där i det tomma, ekande huset och längtade tills den riktiga flytten den 22a december.
Varit på julbord på Hilton Hotell med jobbet. Fruktansvärt trevlig kväll. Jag har inte varit ute särskilt mycket på senaste tiden så för mig var det verkligen en värdefull kväll. Mådde så bra i själen. Dock kom jag hem rätt sent och det värsta var att jag skulle upp klockan 04 eftersom jag öppnade – och såklart kunde jag inte somna. Den sista gången jag kollade på klockan innan jag slutligen somnade så var den 02.21. Jag fick alltså två timmars sömn, tjoho. Behöver jag nämna att jag var som en zombie dagen efter? Hehe.

img_7091

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *