Angående jobbet…

…jag fick det! Tjooho! Nu kommer jag att dubbeljobba i en månad framöver så lär ju vara sådär lagomt trött och mör. Men det är det värt!

 Jag var på bio med Martin häromdagen och såg Hitta Doris. Jag är ledsen över att behöva skriva det här men oj vad besviken jag blev. Jag tror jag hade alldeles för höga förväntningar men man kan ju tycka att de borde ha kommit upp med en bättre uppföljare än så efter 10 år. Jaja, den gick att se.

Jag var även på bokrelease med Simona Ahrnstedt och hennes nya bok. Vilken kvinna hon är! Riktigt inspirerande. Det bjöds på fantastiskt fika. Blev kär i prinsessbakelserna som inte var större än en munsbit!

Hittade vi Doris, månntro?

Jamen titta, där var hon ju! På Skansen! En unge bredvid mig utbrast glatt att han också hade hittat henne.

På vägen hem såg jag en helt fantastisk regnbåge. Man kunde se hela bågen från från början till slut, jag tror inte jag har sett det förut. Det är nästan så att det ser photoshoppat ut, haha. Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *