Trött, tröttare, jag

Freeeeedag! Äntligen, vad Du har varit efterlängtad. 

Den här veckan har jag dubbeljobbat. Så jag har jobbat på Donken inne i stan och sen har åkt ut till Gustavsberg och provjobbat på Delselius fram till kl 20. Hereeguuuud vad jag är trött i kroppen. Jag måste verkligen skaffa bättre skor och försöka ta raster när jag blir erbjuden, annars blir det nog för tufft för min kropp i slutändan. Men jag vill så gärna ha det här jobbet. I eftermiddag ska jag få besked om de vill ha mig eller inte. Hoppas hoppas hoppas!

Nu är det bara en massa spännande saker framöver. Jag tänkte skriva upp en lista på saker jag ser fram emot.

  • Hösten. Yup. That’s right! Jag klev ut imorse och såg gula löv på marken och kände en varm känsla inför den mysiga hösten. Jag är redo.
  • Kräftskivan. Hos mamma brukar vi ha en kräftskiva varje år och den här blir sista kräftskivan i det gamla huset innan vi flyttar ut till Ingarö.
  • Simona Ahrnstedts bokrelease. Ska gå med mamma och det ska bli så spännande. Älskar bokreleaser!
  • Visning av huset. Herregud som vi har slitit (eller ok mest mina päron) med det. Rensa, loppa bort, slänga, skänka, blocka (mitt nya verb, dvs lägga upp på blocket). Snart är vi av med huset och kan påbörja ett nytt kapitel.
  • Martins 21-årsdag. I England är det större att fylla 21 än 20 år. Tydligen är man ”mer vuxen” när man fyller 21. Är man 20 så är man bara ”ny-vuxen”. Hehe.
  • Min 20-årsdag! Systemet here I come. 😉

Nä, nu ska jag ta och dricka upp mitt té och sedan bege mig mot jobbet. Sen ska jag och Martin eventuellt se Hitta Doris på bio, om vi orkar. Hehe. Trevlig fredag folks!

Mvh, trött tjej! (Jag är mycket gladare än jag ser ut, jag lovar.) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *