Back to business

Sådärja. Nu var ordningen återställd igen efter min första semester (inte sommarlov, utan semester). 

Senaste 1,5 veckorna har varit så otroligt intensiva att jag somnat såfort huvudet nuddat kudden nästan. Det är så mycket som händer just nu. Martin har fått jobb (första intervjun någonsin och han får jobbet – if only I was that lucky! 😛 ) som bartender. Är så glad för hans skull. Jag och mamma m.fam. åkte dit och åt middag och beställde även lite drinkar av Martin. Cosmopolitans är ett måste! Maten var för övrigt fantastiskt god, no joke.


För er som inte vet så ska vi (mamma m.fam) flytta ut till Värmdö i vinter så hela veckan har bestått av att rensa huset, smårenovera och få det snyggt inför fotograferingen som var idag. Det är otroligt vad mycket grejer man samlar på sig på 10+ år! Nu är alla rum så tomma att det ekar i dem. Men trots att vi slängde massor av grejer och loppade en hel del så ska vi inte tala om hur mycket vi (läs: jag) tryckte in i varenda vrå. Nu är det omöjligt att försöka hitta var jag lade allting haha.

Mitt prinsessrum. Jag målade allting guld när jag var inne i min mest prinsessiga period hehe. Det kanske inte ser så mycket ut för världen men hade jag tagit en före-bild så hade ni förstått stoltheten jag känner när jag ser dessa bilder. Längtar så för att se alla proffsbilder uppe på nätet!

Trött tjej pustar ut efter dagen. För er som gillar skadeglädje kan jag berätta att jag slog i min lilltå så hårt att den svullnade upp idag, haha. Aj. Och för er som gillar genuin glädje så kan jag berätta att nästa måndag ska jag på intervju ute på Värmdö. Jag hoppas så innerligt att de vill ha mig där. Håll en liten tumme för mig nästa måndag, pliiiis? 😀

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *