Hemester

Nu var det länge sen jag bloggade sist men nu har det kliat i fingrarna såpass länge att det är dags. Dags att sätta sig ner och skriva ner lite tankar om min hemester. Vi kan väl börja med en enkel lista på det jag gjort i sommar.
Jag har:

  • Umgåtts med Martins familj, Martins bror kom till Sverige och stannade här i en vecka. Riktigt trevligt.
  • Åkt räkbåt till Vaxholm, räkfrossan var to die for!
  • Sett Rihanna!
  • Varit uppe i Himlen – en bar med fantastisk utsikt över Stockholm.
  • Druckit en massa cosmopolitans.
  • Testat Bodyflight – lätt en av de roligaste sakerna jag gjort. Jag lovar att ladda upp bilderna från det såfort jag får dem mailade till mig.
  • Varit på Gröna Lund med Martin och vann 2100 gram Plopp! Jag har nästan alltid otur med lotteri och liknande så det var ren eufori. Hehe.
  • Plockat blåbär i skogen medan Martin fiskat. Jag är inte så mycket för fiske, jag plockar hellre lite bär. Vi åkte även ut i kanoten och det är så otroligt fint på sjön i solnedgången.
  • Varit uppe i Luleå hos farmor och farfar. Såg världens sötaste har-bebisar som kurrade ihop sig till en enda boll varenda kväll utanför mitt fönster. Sen att sitta på bryggan i solnedgången och lyssna på vattnet som kluckar, det är min favoritstund på sommaren.

Jamen det är väl typ det jag har gjort so far i sommar. Inte särskilt mycket eller märkvärdigt men så blir det när man inte har så mycket semester (nånting jag måste börja vänja mig vid för det finns väl inget bättre än långa sommarloooov!). Jag reste inte utomlands den här sommaren, den enda ”längre” resan jag gjorde var till Luleå men det var ganska skönt att inte resa någonstans. Då åker jag hellre när det är lite kallare i Sverige.

Nu när jag tänker tillbaka så inser jag hur mycket god mat jag ätit den här sommaren. Hemma och på restauranger – jag har försökt mig på en hel del vegetarisk mat (enkla rätter med sojafärs, quorn eller sojakorvar), fisk som är så gott på sommaren, fika (ja det räknar jag som mat 😉 ), och en massa massa grillad mat. Finns väl inget godare än riktigt bra marinerad och grillad kyckling, yum yum.

Smarrig namnsdagstårta. E för Elin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *