80-talsfest

Mamma firade sin 50-årsdag i Zakynthos (bilder från det kommer i ett annat inlägg), men innan dess så hade vi en överraskningsfest hemma. Vi lyckades hålla det hemligt, hon anade att nånting var på gång men hon visste inte vad exakt. Sen så sög jag och försa mig några gånger – hur svårt kan det vara att hålla tyst liksom?? Jäkla mun haha.

Vi hade som sagt 80-talstema och jag och min moster hade köpt hem en massa skojiga saker som vi skulle ha på oss och som mamma skulle få ta på sig när hon kom hem. Vi pyntade även hela gården med färgsprakande girlanger och en zebra-randig duk bl.a. Moster hade även köpt hem massa smink så vi kunde göra oss 80-talsglammiga. Finns bild på hur jag sminkade mig längre ner och tro mig – jag hade aldrig sminkat mig sådär idag med färg ända upp till ögonbrynet och blå mascara. Blå mascara var det värsta jag visste när jag var mindre eftersom alla tantiga lärare på skolan hade det och jag tyckte det var så himla underligt.

Anywayyyyys! Riktigt kul var det och det var kul att se hennes reaktion när vi alla hade gömt oss, hoppade fram och skrek surpriiiiiise! Hehe. Roligast var att se hennes reaktion när hennes barndomskompis från Skåne dök upp, det var nog mest oväntat för henne.
Här kommer lite bilder från festen. Jag tog så otroligt mycket bilder men jag lägger upp några av de bästa här. Enjoy!

DSC00645

DSC00646

DSC00663 - kopia

Födelsedagsbarnet!
DSC00640

Typisk 80-talsefterätt – päronhalvor med smält After Eight på. Till middag hade vi kassler och ananas i ugn, burkskinka (mest för skojs skull men som många tyckte var gott haha), ris och tråkigaste salladen man kan tänka sig, dvs isbergssallad, tomat och gurka. Ingen dressing. Så var det tyligen då.
DSC00694

Här har vi skivad rulltårta med grädde och burk-mandariner.
DSC00690

DSC00696

DSC00715

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *