Livet just nu

Låt mig bara få börja detta inlägg med att uttrycka min glädje till sommarvärmen – tjohooooooo! Alltså det är nästan läskigt hur bra jag mår så fort det är fint väder ute. Det är som att vädret talar till min själ, hehe.

Häromdagen var jag ute med min vän Clara. Vi gick till en matbutik/café med mycket rawfood och ekologiskt på Regeringsgatan (kommer inte ihåg namnet på butiken). Både jag och Clara köpte varsin glass – jag med kiwi och flädersaft och hon med kardemumma(?) – och så köpte vi med gott samvete två rawfood-bollar och varsin latte. Sen slog vi oss ner i solen och herregud så jag njöt av solen, det fantastiska fikat och såklart den fina vänskapen. ♥ Så synd att vi inte träffas oftare egentligen!
Därefter hade vi en liten shoppingtur innan vi än en gång slog oss ner i Kungsan med varsitt glas vitt. Vad vuxen man känner sig hehe.

Jag screenshottade Claras snapchatbild hehe. Notera kvinnan bakom mig… 😀  

Jag har precis skaffat Snapchat och jag är väl typ den sista i hela Stockholm som skaffat det. Jag kände alltså att det var dags att ta tjuren vid hornen och lära mig alla funktionerna och… nu är jag helt besatt av det. Jag älskar det!

Något annat som hänt mig är att jag sett nya Star Wars-filmen. Jag har alltid gillat Star Wars och det kändes så häftigt att få se Han Solo och de gamla karaktärerna back in buisness. Jag tyckte verkligen om den nya filmen, och jag gillar starkt att de valde en mörkhyad kille som en av huvudkaraktärerna. Det är ju så otroligt mycket ljusa människor i alla filmer (speciellt i hollywood) så det är bra att det är lite mångkultur eller vad man nu säger. Sen tycker jag att de gjorde ett jättebra jobb med att få filmen att hålla samma nivå som de gamla filmerna och inte låta den moderna tekniken ta över för mycket (som det gjorde i Hobbit-filmerna).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *