Bra matdag

Jag är inte så mycket för måltider som tar evigheter att tillaga (vem är det egentligen?), så därför är det tyvärr ofta jag slänger in en Billy’s pizza istället för att ta mig tiden att göra något ordentligt. Nu har jag däremot börjat nå en gräns där jag känner att det får räcka med onyttigheter för ett tag. Jag kan unna mig då och då men sockermonstret i mig börjar bli för stort nu när det varit påsk och allt. Usch. Dags att ta sig tillbaka till banan igen. Jag saknar tiden då jag orkade göra smoothies till frukost varje dag. Numera hör det till ovanligheten. MEN, jag ska ta mig tillbaka till det bättre spåret igen. Jag vill, jag kan och jag ska. 

Så, jag började häromdan när jag var hemma med en improviserad smoothie bowl. To die for säger jag bara, så gott. Jag höftade lite så jag har lite svårt att komma ihåg hur mycket av allt jag tog men jag hade i alla fall havremjölk, sojamjölk, frysta blåbär och hallon, gojibär, fiberhavregryn, en halv tesked bipollen, lucumapulver, camu camupulver, och lite vaniljpulver.  

Till lunch körde jag klassiska bananpannkakor. Ingredienser är som många vet vid det här laget: en mosad banan, 2 ägg och ev. lite vaniljpulver. Som garnering körde jag skivad banan och blåbär. Skulle ha tinat de först men det blev inte av hehe. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *