På bättringsväg

Min förkylning verkar äntligen ge med sig. Jag hostar fortfarande och snorar lite men det är inte alls som tidigare dagar. Sååå skönt. Ibland när jag är frisk så kan jag känna att det vore skönt att vara förkyld så man bara får ta det lugnt hemma, men när man väl är det så önskar man inget annat än att bli frisk. Jag är väl inte den enda som tänker så hoppas jag? Haha.

När jag är hemma och sjuk så passar jag på att behandla knoppen och kroppen lite extra eftersom jag ändå inte ska ut någonstans. Jag brukar sätta i närande oljor i  håret (jag har en favorit från KICKS som nu kan hitta här, och så brukar jag lägga till lite extra olivolja). Sen sätter jag bara upp det i en knut och låter det sitta i ett par dagar tills det är dags för en hårtvätt.

Jag ser verkligen ut som den klassiska spa-tanten här hehe.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *