McDonald’s

Låt mig börja med att säga att det inte går att lägga upp bilder på min wordpress-app av någon konstig anledning och måste alltså göra det via datorn och det är rätt så omständigt i jämförelse, så därför är det lätt att bli lat och därmed inte blogga på ett tag. Så. Nu har jag ursäktat mig själv. Nu kan jag fortsätta till nästa ämne!

För er som inte vet så har jag börjat jobba på McDonald’s. Har jobbat där i typ… vad är det, två veckor? Så ja, det är spännande och faktiskt riktigt kul. Det är jättetrevliga människor jag har att göra med så det är ett stort plus såklart. Man har hört en hel del rykten om Donken så jag har alltid haft en rätt negativ inställning till att äta där, men om jag ska vara ärlig så är det inte alls så illa som jag föreställde mig. Det är inte illa alls faktiskt av det jag sett. Men hursomhelst! Ett jobb är ett jobb och det känns bra att kunna göra något och inte bara sitta hemma hela dagarna. Innan sommarlovet så tänkte jag att det skulle bli så skönt att bara sitta hemma och inte göra ett piss heeela sommaren, men så funkar det ju inte riktigt. Det var enormt skönt till en början men sen blir man otroligt rastlös hur mycket man än intalar sig själv att det är najs att bara slappa.

Sen finns det ju negativa sidor också som att det väldigt stressigt och påfrestande. Det beror ju förstås också på hur mycket du själv satsar på att vara snabb och hur gärna du vill stå kunden till lags. Sen är det ofta en hel del sura kunder men det får man helt enkelt räkna med. Dock är det värsta (upptäckte jag idag haha) när det kommer in ett helt gäng med ungar som alla ska ha varsin happy meal med sjuhundra olika saker i och sen ska det gärna rabblas upp jättesnabbt så man inte hinner knappa in det på datorn, och som att det inte vore nog så ska man helst ändra sig minst fem gånger så det blir extra rörigt. Japp. Så tänker ni er det gånger två för efter jag var klar med en lång happy meal-lista så kom gästen efter med en ännu längre lista. Haha, alltså, jag var måttligt stolt över mig själv efter de beställningarna.

ny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *