Bra frisör?

Såja, fick irra runt på stan ett tag för att hitta en bra och inte alltför dyr frisör som jag kunde gå till. De jag brukar gå till eller ville gå till var fullbokade så jag fick hitta något nytt helt enkelt, och det är alltid lite små-ångest över det där för man vet inte hur de klipper eller om man kommer tycka om resultatet.

Jag gick i alla fall till Hair Lounge och klippte av en bra bit med hår. Tror inte jag varit såhär ”kort”-hårig på länge faktiskt. Känns lite synd men jag sa åt henne att ta det som var slitet och hon visade hur mycket och tog så mycket, så det var bra ändå. Det var väldigt länge sen jag klippte mig sist så det behövdes verkligen, och jag blev nöjd. Det enda som var dåligt var att de använde väldigt hög temperatur på hårtorken så det brände rejält, både på huvudet och i håret kan jag tänka mig. Jag vet inte hur ni andra känner men jag tänker i alla fall att frissan är ett ställe där man ska få vårda håret, inte slita på det med stylingen.

Resultatet blev ju snyggt tillslut, kanske till och med det bästa jag nånsin haft. Men själva processen var inte särskilt behaglig och jag tycker att hos frissan så ska man ju kunna njuta av sin lilla egentid. Så, better luck next time!  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *