2 augusti

Hej i värmen!

Just nu är det 30 grader i lägenheten, och 29 grader utomhus. Tur att det fanns en fläkt här som hyresvärden lämnade kvar. Jag trodde inte vi skulle få användning för den men den har varit på nästan hela tiden nu. Helt galet. Man vet att det är varmt när de soldyrkande svenskarna säger: ska vi sitta inomhus?

AC:n/ventilationen (vad heter det?) på jobbet har gått sönder dessutom så att det är 30 grader där med, men det är ännu tuffare där eftersom man springer runt där, diskar, lyfter grejer, det blir otroligt svettigt. En kollega till mig berättade att hennes pappa jobbade som elektiker och att han behövde lägga om kablar vid taket på ett höghus en dag, och det var 40(!) grader där. Så jag ska ju inte klaga, egentligen.

Förra veckan kom Martins brorsa och hans fästmö hit från England. Det var jättemysigt, vi var hos Martins föräldrar och grillade, hade snapskväll (årlig tradition där vi testar en massa olika snapssorter och bedömer vilken som är bäst och sämst, de flesta brukar smakar skit haha), spelade Old Maid som också är tradition och den som blir old maid får en sång sjungen i ens ära och förblir old maid det tills nästa gång vi spelar.

Vi var även på O’Learys Tolv och spelade minigolf och bowling, och sist men inte minst så var det den årliga överraskningen. Åren innan det hade vi gjort segway, bodyflight och turbobåt, i år var en tanke att vi skulle åka helikopter men vi var för många så någon skulle behöva stå över så då blev det inte det. Istället blev det segway igen eftersom det var så kul första gången och så var en av oss inte med första gången vi gjorde det. Däremot var det en privat tour den här gången runt Djurgården, det var så fint och så kul verkligen. Tillsist bjöd vi in dem att se våran lägenhet för första gången sen vi precis flyttade in och det var så kul eftersom vi fick så fin respons. Vi har ju gjort om en del nu i sommar så nu känns det faktiskt ganska bra, jag är inte helt nöjd med tavlorna. Jag var rädd för att de skulle se för små ut och det gjorde de också tyvärr. Jaja.

Mamma och jag såg Mamma Mia 2 på bio förra veckan. Det var verkligen en känslostorm genom den filmen, herregud. Storylinen var ju lite förutsägbar och kändes lite overdone ibland men mot slutet kändes det som att alla känslor kom på en och samma gång (för att citera Gessle..) och efter filmen var klar så var jag och mamma tvungna att ta en stund för att hämta oss, haha. Som en kollega sa: Det känns som en film som man kan böla sönder till när man är ensam hemma. Värd att se? Ja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *