Semester

Jag är nu inne på tredje veckan av semestern och det har verkligen inte varit en händelsefull semester jämfört med hur det har varit tidigare. Men det är rätt skönt faktiskt. Jag har tid att göra sånt jag annars inte hinner eller orkar under vardagen. Läsa böcker, se ifatt lite serier, slappa, fixa smågrejer här hemma, komma ikapp med tvätten, gå på långpromenader, ja ni vet, smågrejer. På söndag ska jag däremot till Luleå till farmor & farfars sommarstuga. Jag längtar så. Det var så länge sen jag träffade dem.

Titta vilken fin present som väntade i mitt skåp innan jag gick på semester! Bästa Erika. ❤️

Det var ju ett tag sen jag bloggade sist så jag tänkte gå igenom lite av det som hänt på sistone:

För det första så har jag gått till en acnespecialist. Jag har ju på senare år fått enorma acnebesvär som dessutom lett till en hel del ärr, vilker jag fortfarande tycker känns otroligt orättvist och sorgligt, för det har verkligen tärt på mitt självförtroende. Jag är ju den personen som verkligen älskar att gå osminkad. Även om det är kul att sminka sig så finns det ingenting som mäter sig med känslan av att känna att man inte behöver smink, att man är fin ändå. Och så har det inte varit för mig på senaste tiden. Så därför gick jag till acnespecialisten för en hudanalys och en rekommenderad kur och produkter. Jag tänkte att om någon kan fixa detta så måste det vara de. Och helt ärligt, jag märkte resultat bara på första veckan, även om det är mycket kvar att åtgärda. Det är starka krämer med en del kemikalier som man undrar hur bra de faktiskt är för huden, men… allt annat jag testat har inte hjälpt så att jag gör det jag kan. Jag behöver bara på huden i balans igen. Det får vara värt det.

Jag har klippt mig! I know, spännande eller hur? Jag kan inte minnas senaste gången jag klippte mig, jag minns bara att varje gång jag går till frissan så lovar jag frissan att gå åtminstone en gång varannan månad. Men det händer ju aldrig hehe. Jag var så nöjd över min längd på håret, och även om mitt hår är friskt (enligt frissan) så blir det alltid slitet i topparna om man inte klipper. Så ca en decimeter åkte av men det kändes såklart mycket mer. Men nu när jag vant mig känns det jättebra.

Midsommar! Den firades hemma hos mamma i år, det var tänkt att vi skulle åka till Västerås till min moster först men så blev det lite andra omständigheter så vi var tvungna att stanna hemma istället. Mamma hade gjort vääääääääärldens godaste silltårta. Alltså gud jag hade kunnat äta upp hela själv. Jag håller på än att lära mig att äta sill men det tar fortfarande emot lite, men blandade man den såhär som den var i tårtan, ohmajgadd, så gott. Till efterätt var en suuupersmarrig vit choklad/jordgubbspaj! Mm-mmm!

Jag har äntligen fått hem mina tavlor! Wiiie! Vilket satans projekt det blev. Har aldrig haft sån beslutsångest i mitt liv tror jag haha. Är fortfarande inte 100 på att jag är helt nöjd men what the hell, det får duga. Nu ska de bara hängas upp också. 🙄

AW med jobbet! Det var jättehärligt verkligen, och behövligt för sammanhållningen. Det var Sverige mot.. ja vilka var det nu igen, Mexico? Hur som helst- VM-match, så vi startade nere vid hamnen och såg på matchen, sedan drog vi vidare till en av våra ställen där de förberett mat och massa dryck. Därefter gick vi till Blå Blom och såg Måns Möller och Tomas Järvheden på standup. Rätt kul! Dock var den sistnämnda mycket roligare i min smak. Gröna Lund! Såklart. Ingen sommar utan åtminstone ett besök dit. Jag och Martin passade på när det var lite halvskruttigt väder för vi tänkte att det skulle bli mindre folk, men så sken himlen upp och det blev tokvarmt istället. Hehe, jaja. Vi hade kul. Jag har ju en regel och det är att jag aldrig någonsin kommer åka någon form av frittfall igen, men Martin åkte allt, till och med det nya frittfallet där man tiltar ner i 90 grader så man stirrar rakt ner i marken när man faller. Sen försökte vi oss på Insane som jag älskat i alla år och dar men satan vad vi kände oss gamla efter den åkturen, haha. Vi hade ont överallt (speciellt Martin som är så lång), och g-krafterna var lite too much. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *