11 juni

Nu har jag bara en vecka kvar till 4 veckors semester, varav 5 är arbetsdagar. Wiiie! Jag hoppas så innerligt att vädret håller i sig bara så att det inte får för sig att slå om om en vecka. Det hade varit rätt så surt.

Förutom jobb så har det blivit en hel del balkong-häng, där Martin och jag spelat Snakes & ladders (rätt hjärndött spel, men ganska kul ändå, dessutom är det det enda spelet vi äger hehe). Jag försöker hålla mina plantor vid liv, som i min förtvivlan bara dör trots mina försök att läsa på vad de vill ha för att trivas. Jag förstår liksom inte vad det är jag gör för fel vilket irriterar mig. Dessutom har jag försökt beställa hem lite tavlor, men just nu har jag sådan beslutsångest så jag har bestämt mig för att lägga ner det ett tag tills jag hunnit sova på saken.

Idag fick jag en bukett på jobbet av en kvinna som sa att hon inte ville ha dem. Det gjorde min dag kan jag säga. Så fin bukett dessutom! Hur kan man tacka nej till en sådan liksom? 🙂

Martin och jag var lediga på samma helg för första gången nu på jag vet inte hur länge så i lördags bjöd vi över mamma på middag. Martin hade gjort i ordning så vi ”stekte” lax på våran Himalayan salt rock. Alltså en stenplatta gjord av 100% salt som man värmer upp i ugnen som man sedan lägger på valfri mat på. Svingott. Till efterätt gjorde jag en jordgubbskladdkaka men som däremot hade behövt vara en stund till i ugnen hehe, den var rätt lös även för att vara en kladdkaka.

Recept från bagerskan.se

Fördelen med att bo ihop med en bartender – det blir goda drinkar. 😉

Jag passade på att köpa en ny matta och en steghylla bl.a. när de ändå skulle åka bil hit från Värmdö. Det blev himla fint! Kan visa ordentlig bild på det i ett senare inlägg men här nedan syns lite grann i alla fall. För övrigt så himla fin och somrig färg på blomman jag fick av mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *