Egypten 2018 – del 1

Jag var borta i Egypten med Martin och mamma, Krille och lillebror Isak i en vecka i mars. Det var såååå skönt att komma till solen. Det gör sån skillnad att få se sol mitt i vinterhalvåret tycker jag. Maj gadd. Nu längtar jag tillbaka som bara den men aja. Får försöka stå ut med de ynka plusgraderna här hemma. 😛 Här under ser ni utsikten från mitt och Martins hotellrum. Såååå najs.

Vill alltid ha med mig en bok på semester så den här gången fick det bli Elaine Eksvärds självbiografi. Jag älskar självbiografier och älskar att höra andra människors historier. Bra och ögonöppnande bok för övrigt.

Hahaha, älskar den här bilden. Vi är alltså i en parfymbutik och Martins blick säger ju allt haha. Tror han tyckte vi dröjde lite för länge för hans smak.

De hade jättemycket vattenruschkanor men det här var nog favoriten, där man satt flera atycken i en stor badring. Här på bilden gick det så vilt till att Martin ramlade ur ringen när vi kom ner haha.

Här hade vi en mysig middag med utsikt över havet och egyptisk kvällsunderhållning.

Det är så mycket bilder jag vill lägga ut så jag tänker dela upp det i två delar (såsom jag brukar göra hehe). Del två kommer imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *