Hejdå sommartiden

Nu är det drygt två dagar kvar tills det slår om till vintertid igen. Usch, har verkligen blandade känslor inför det. Dels så är jag taggad på julen; längtar till allt julfika kommer fram på konditoriet, men så avskyr jag verkligen kylan och mörkret så det väger ner rejält…
Häromdagen fick jag äran att halloween-pynta i butiken och jag vet inte varför men det gjorde mig verkligen glad. Jag fick helt fria tyglar att göra vad jag ville med rekvisitan de hade. Ska försöka fota om jag får tillfälle. Ni skulle se alla söta halloweengrejer vi har just nu – chokladbollsspöken och pumpor, blodiga fingrar av marsipan och prinsesstårtor i form av pumpor bland annat. Nu ser jag fram emot de tre olika sorter av lussebullar som vi kommer ha och allt annat julfika. Tänk er att komma till jobbet tidigt på morgonen och mötas av tända ljus på borden och doften av nygräddade lussebullar och pepparkakor, mmmm…! Nu kanske vintertiden inte är så tokig trots allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *