Throwback 5 years

För fem år sedan (herregud har det hunnit gå fem år sedan 2012??) så skrev jag ett blogginlägg som hette ”Hur ser du dig själv om fem år?”. Så jag tänkte visa er vad jag skrev och därefter reflektera lite kring det. Sedan tänker jag skriva hur jag tror livet ser ut om ytterligare fem år. Såhär skrev jag den 4e Januari 2012:

Hur jag tror mitt liv ser ut om 5 år
Jag har gått ut gymnasiet och allt sådant och är överlycklig över att skoldelen är över och att man äntligen får prova på vuxenlivet. Jag har möjligtvis en fin pojkvän/en söt kille som man är på G med som jag förhoppningsvis kommer stanna ett bra tag med. Jag har en mini-mini-lägenhet lite längre ut från stan som är hur mysigt inredd som helst med mycket ljus. Jag är överlycklig för att jag har en enda stor garderob istället för två stycken på olika ställen. Och så har jag en riktigt bred säng med massa kuddar. Jag äger en katt som tar upp mina pengar och söker jobb samtidigt som jag har deltidsjobb på Indiska. Samtidigt så sjunger jag och lägger upp videos som någon förhoppningsvis hittar och vill anställa mig eller något. Och på fritiden skriver jag en bok som jag hoppas ska bli fullbordad och publicerad någon dag. Så fort jag får pengar över så går jag och shoppar kläder, käkar på restaurang, går på bio, går på fest, unnar mig sådant som jag tycker om helt enkelt. Men pengarna ska räcka till till mina största prioriteringar i första hand.

Bild från 2012. Minns att jag tyckte jag hade så snygga ögonbryn just den dagen. Nu tycker jag de ser hemska ut haha.
2012-korsika

Haha, ja jag hade rätt om några saker ändå – jag är överlycklig över att skolan är över och jag har en ”söt kille” som jag ”förhoppningsvis kommer stanna ett bra tag med”. Jag skrev en bok, eller ja, en novell som blev publicerad i en bok (So… Why are you here?). Jag har dock ingen egen lägenhet, fastän jag jättejättegärna vill ha en. Fortfarande vill jag inget hellre än att ha alla mina saker på ett och samma ställe. Jag har inte ett deltids(?)jobb på Indiska och hoppas inte bli anställd via Youtube haha. Men rätt så nära ändå! Ger mig själv en klapp på axeln.

Hur jag tror mitt liv ser ut om ytterligare fem år
Året är alltså 2021, jag är tjugofem år gammal. Jag har tagit körkort och bor i lägenhet med Martin (vi kommer ha varit ihop i 9 år(!) då), förhoppningsvis har jag nära till jobbet. Jag kommer jobba kvar på konditoriet/bageriet jag jobbar på nu, alternativt börjat plugga till något. Kanske har jag äntligen kommit på vad jag vill bli när jag blir stor? Jag och Martin äger en söt liten hund och jag har hittat en riktigt go vän att hänga med som gillar att gå på bio, dricka vin och snacka strunt lika mycket som jag. Jag tror även jag har skaffat tillräckligt med mod för en liten och diskret tatuering. Kanske har jag hittat en ny hobby? Kanske har jag skrivit en ny novell? Jag är kanske förlovad (jag har inga planer på att gifta mig förrän jag är typ minst 30…), och så är jag superlycklig.

future2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *