Valborg 2016

Åh vad jag gillar valborg. Det är så mysigt och stämningsfullt. Där vi var i år hade jättemycket folk och det var lite jobbigt stundvis men det hela var bra ändå. Jag var inte där så jättelänge för jag var så frusen om fötterna (varför satte jag på mig nya vårskorna…?) men ändå en lagom stund för att se brasan och njuta av lite körmusik. Det finns väl ingen bättre stämningsfull musik än Studentsången eller Vintern rasat. ♥ 

Innan vi begav oss iväg till brasan. Jag ser lite ut som om jag bär på en hemlighet. Hehe

Fina vitsippor som kikar fram. Jag tänker tillbaka på första valborgen som jag och Martin spenderade tillsammans, det var så mysigt. Då satt vi här på trädgrenen och bara pratade till solnedgången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *