Klippa håret

Jag klippte mig den 8e Juni förra året, dagen innan min student. Sen dess har jag bara låtit det växa. Jag hade långt hår tidigare men sen sa jag till frisören att klippa bort det slitna och hon klippte av mer än en decimeter (jag blev ganska snopen). Det lät inte så mycket i mina öron men det kändes väldigt kort efteråt. Så nu har jag låtit det växa och jag känner att jag borde ha klippt mig tidigare egentligen men det har bara inte blivit av och sen var det lite spännande att se hur länge jag kunde hålla mig från att klippa (dvs innan det blev alltför slitet).

I och med att det var dagen innan min student och min vanliga frisör var fullbokad så prövade jag ett nytt ställe inne på en galleria (kommer inte ihåg var). Det blev ett bra resultat men jag var inte så nöjd med hur de hanterade hårtorken (de brände mitt huvud och jag vill inte ens tänka på hur mycket det måste slitit på mitt hår). Den här gången gick jag tillbaka till mitt vanliga ställe på Medborgarplatsen och som min frisör sa: det ligger så centralt men ändå avsides. Det var ingen där förutom jag och först så tänkte jag som den svennen jag är åh nej vad stelt, men åh så fel jag hade. Det var den bästa frisörstiden jag någonsin haft. Hon som klippte var ny och det kändes så skönt att babbla på utan någon som helst stress eller andra kunder som sitter bredvid och lyssnar. Det var bara hon, jag, saxen och regndropparna där ute. Så tycker jag nästan alltid att det ska vara när man klipper sig, det var så avslappnande och en sån skön upplevelse.

Även denna gång bad jag att hon skulle ta bort det slitna och den här gången klipptes bara av några få centimeter bort. Så synd bara att det regnade påvägen hem, mitt hår blev lite konstigt i regnet. Men men, här ser ni lite grann i alla fall. Är det bara jag som tycker håret ser mycket hälsosammare ut på efter-bilden?
IMG_4059

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *