Planet Earth

En bra blogg enligt mig är en blogg som uppdaterar ofta, men behöver inte nödvändigtvis ha proffsbilder, som Kenza typ. Ibland känner jag att jag har lite för höga krav på mitt bloggande. Jag är ingen ’professionell bloggerska’ whatsoever och har inte särskilt många som läser varje dag, men ändå tänker jag att jag måste ha perfekta bilder och innehåll för att kunna publicera. Jag måste verkligen sluta tänka så, jag bloggar ju för att jag tycker det är kul. Och så är det så kul att kunna gå tillbaka i arkiven och läsa saker man annars kanske hade glömt bort att man gjort. 

Men nu till något annat. Förra helgen var jag och såg Planet Earth i Globen med killen och hans päron – så himla bra. Jag älskar naturprogram i allmänhet, så lägger man till en liveorkester plus en (rolig) man som förklarar hur t.ex filmningen gick till. Vilket enormt tålamod fotograferna har! Jag blev helt chockad när han berättade för jag hade ingensom helst aning att det var ett sådant krävande jobb. Jag hade aldrig klarat av att sitta still och knäpptyst i så många timmar, dagar och månader som de ibland gör för att få en enda glimt av ett specifikt djur. Stooor rekommendation på den showen!
 

Jag brukar så sällan piffa till mig numera så jag passade på att fixa håret till det här eventet. För er som känner mig vet att det inte är ofta jag har utsläppt hår. Typ aldrig. Jag var tvungen att ta en bild för att se hur det såg ut bakifrån och blev så förvånad över hur långt det blivit! Sist jag klippte mig var dagen innan studenten så det börjar verkligen bli dags att klippa nu hehe. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *