Frukostinspo

Varning, oaptitlig frukostbild coming up. Jag är så dålig på att fota mat och få den att se god ut. Man kan ju alltid pynta den med lite bär och annat skojigt för att få en bättre bild men samtidigt så vill jag inte äta bär eller nåt annat i. Vilket i-landsproblem!

Här är min frukost idag. Ful men väldigt väldigt god. Du behöver:

Någon dl havremjölk, en banan, fryst mango, 1-3 msk chiafrön och lite vaniljpulver. Mixa ihop med stavmixer och låt vila över natten – voilá! 

 

Här är även en annan frulle (som för övrigt ser lite mer aptitlig ut). Det är en typisk vardagsfrulle för mig som går snabbt att fixa ihop och är mättande. Hälsofil, skivad banan, All-Branflingor och lite kanel på. Ibland har jag även lite russin i när jag vill ha lite extra sötma.

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *