T.G.I.F

Thank God it’s Friday!

Min morgon började hemma hos Martin, men eftersom han började mycket tidigare än jag så åkte jag hem en stund innan jobbet. Jag älskar att ha tid på mig på morgonen att bara njuta av en kopp te/kaffe och kanske se ett avsnitt av Pretty Little Liars. Förut var jag tvärtom, jag ville vakna så sent som möjligt även om det innebar att jag fick stressa i mig frukost. Nu skulle jag aldrig klara av det, jag måste ha en stund att snooza i sängen innan jag kliver upp och jag måste ha en stund för att vakna till och göra mig i ordning både fysiskt och mentalt inför dagen.

Nu sitter jag på tuben på väg till jobbet, stärkt av en kopp kärleksté som jag fick på alla hjärtans dag. Och ikväll ska jag på ett pass på Friskis & Svettis, och vad är mer stärkande än det?!

Hoppas ni alla får en fin fredag!

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *