Valentine’s ♡

Som ni alla säkerligen vet så var det alla hjärtans dag igår. För mig kändes hela helgen som alla hjärtans dag eftersom den var så mysig. Helgen började med Martins pappas födelsedag och sedan gjorde vi inte så jättemycket mer utan myste mest bara (jag och Martin alltså haha), bakade kladdkaka och såg på film. Vi gjorde även en jättegod Jamie Oliver-kycklinggryta med bacon som blev väldigt lyckad (recept här).

Det var en rätt händelselös alla hjärtans dag men vi båda gick med på att det skulle bli så i år. Istället tänker vi satsa på att ha en mer ”dejtig” dejt efter Martins alla universitets-prov är över när vi åker kryssning till Finland i april. Det är en såndär 23-timmarsresa, det ska bli så kul! 🙂

Sen var det presentdags! Här är vad jag fick av min kära: kärleksté (luktar gudomligt), geléhallon, en hjärt-tesil och en burk som man kan lägga téet i. Sedan fick jag även en ögonskuggspalett som jag faktiskt bad om med matta skuggor (hence the joke Matt(e) Nude ha ha). ♡

IMG_2621

IMG_2620

IMG_2624

IMG_2626-001

IMG_2632

IMG_5620[1]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *