Tränat

Åh, vad skönt att träna. Jag har precis kört ett baspass och gymmat efteråt.

Förra veckan körde jag ett ”dans fuego”-pass. Alla möjliga latinodanser med andra ord. Det var kul. Jag har dansat salsa tidigare och gick på salsakurs så det sitter ju ändå i nånstans. Dock var det inte så tufft som jag tänkte mig att det skulle vara eftersom det ändå är ett ”pass”, men dagen efter så fick jag enorm träningsvärk i vaderna och rumpan så det måste ju ändå ha varit lite tufft, hehe.

Nu ska jag införskaffa ett par byxor har jag tänkt. Mina gamla favoritjeans har gått sönder så nu blir det till att köpa nya tyvärr. Jag avskyr egentligen att köpa byxor, det är så tråkigt. Jag köper hellre tröjor och koftor, det är ju sådant som syns mest.

Nä, jag var inte såhär sminkad till gymmet, men i brist på annan bild så får ni den här. 🙂
(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *