Sportlov

Vissa dagar känns sådär extra bra att vara ung och frisk på. Och dessa dagar dyker oftast upp vid början av lov.

Loooooooov! Ja! Äntligen!Det firades hemma hos Martin med en massa onyttig (men extremt god) mat och filmer. Efter att vi kommit hem från skolan lagade vi tacos men vi hade inga bra grönsaker hemma så det blev så ovegetariansk middag som man möjligen kan tänka sig hehe. Till frukost käkade vi pannkakor med citron och socker, sååå gott! (Varför käkar inte vi svenskar det?) Den sista pannkakan åt jag med nutella på, mmmm! 😉 Sen lagade vi köttbullar och pasta med engelsk ”gravy”. Superenkelt och gott. Och som grädde på moset så åt vi en del choklad och cheez doodles och så bakade vi en kladdkaka. Haha!
Nu känner man sig sådär lagom gödd. Men vad gör det om hundra år, någon gång ibland måste man få frossa lite. 🙂
Dock ska jag satsa på att träna mer den här veckan som kommer.

Jag och Martin möblerade om vardgsrummet och satte upp hans projektor för att se på film. På kvällen tände vi ljus och det blev som vår egen lilla bio. Det var såå mysigt.
(null)

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *