30-årsfest, morsdag & valdag

Igår hade min kollega 30-årsdag så hon hade bjudit in mig och några andra kollegor till hennes firande. Det var på Enskede värdhus där jag varit en gång tidigare och ätit julbord. Verkligen supermysigt och fint ställe. Och maten, åh maten. Det var Så gott! Det var typ någon form av grillbuffé och det fanns så mycket gott att välja mellan. Jag åt en överfull tallrik, plus en liten påfyllning och även en liten kladdkakebit på det. Jo, jag var rätt mätt efter det.

Sist Martins mamma var hemma hos oss så nämnde jag till henne att jag hade köpt en locktång för ett tag sen. Hon insisterade på att vi skulle pröva den eftersom jag aldrig gjort det. Sagt och gjort så testade vi oss fram. Att locka håret är en konst, det ser ju alltid så lätt ut när någon annan gör det. I alla fall, det gav mig mod till att testa locka håret själv igår när jag skulle på festen. Och det gick väl helt ok ändä måste jag säga. Problemet för mig är att jag har såpass långt hår så locktången räcker inte för hela slingan så jag måste liksom börja halvvägs på slingan. Dessutom så är mitt hår så tungt så lockarna försvinner rätt fort. MEN, trots det så blev det rätt så bra. Jag får öva lite till bara.

Koftan på bilden ovan är min mormors gamla kofta. Jag tycker den är så fin i och med att den har en sån annorlunda modell/passform. Och så är den varm och skön, passade bra nu när det bara var ynka 16 grader ute.

Idag är det morsdag så jag, mamma och familjen ska ut och äta på en restaurang på söder. Vi får se om Martin kommer med också eftersom han jobbar idag. Men utöver morsdag så är det ju även valdag idag. Även om jag inte är lika insatt i EU så känner jag att det här valet är minst lika viktigt. Vill man ha SD som representanter för Sverige? Eller vill man inte se något annat parti representera vårt land? Nej men rösta då, för bövelen. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *