24 november

Hej, bloggen. Det var ett tag sen nu.

Jag kanske ska börja med att berätta att jag numera är förlovad. 😁 Vi firade våran sexårsdag i år så det kändes väldigt bra. Bröllopet lär nog få vänta några år i, vi har inte bråttom, men det kändes väldigt fint att ta första steget i alla fall. Vi ska på Martins brors bröllop nästa sommar i England och jag är så taggad på det. Jag älskar att vara i England, jag älskar bröllop (vem gör inte det?) och så känns det så speciellt att åka dit tillsammans med engelsmän. Det blir liksom en mer genuin resa eller vad man ska säga, när de t.ex. visar deras favorit-fish’n’chips-butik eller butiker där de brukade handla eller bara att se Martins gamla skola. Det är så konstigt att tänka att de hade ett liv i ett annat land innan de flyttade till Sverige och jag träffade dem.

Min fina Martin <3

Martin har fått ett nytt jobb på Eckerölinjen (alltså en färja) som han verkar stormtrivas med. Det enda är att han blir borta en del hemifrån då han sover ombord på båten. Men han får samtidigt flera dagar ledigt, fler dagar än där han jobbade tidigare så egentligen är det ju bättre nu. Det känns bara konstigt att sova själv, haha. Jag fick frågan om det inte känns läskigt att vara själv men helt ärligt så gör det inte det. Det känns tryggt i våran lägenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *