Sommar i Påläng

Det kändes konstigt att vara tillbaka på jobbet efter fyra veckor. Nästan så man hade hunnit glömma bort hur det gick till nu igen.

Sista veckan av semestern var jag i Påläng och jag önskar så att den veckan hade varit längre. Jag tycks uppskatta att vara där uppe ju mer åren går. Det är så fridfullt och bekymmerslöst på nåt vis. Och så skadar det ju inte att det är så fint där och att havet ligger näst intill (för att inte nämna poolen).

Vi käkar alltid så gott. Kanske lite extra gott nu när jag inte bor hemma och inte riktigt orkar laga till de skojigaste vardagsmåltiderna. Favoriten måste jag nog säga är grillad lax med tunnbröd, det finns nog inget som slår det. Förutom åkerbär då, möjligtvis. De var till min stora besvikelse inte riktigt mogna än när jag var där men jag tuggade i mig en i alla fall, bara för att.

På bilden nedan är en tonfisksallad som vi åt en dag som jag tyckte såg så festlig ut. Jag gillar att glaset matchade dessutom, hehe.

En dag smög sig en älgmamma förbi, hon hade en söt liten älgkalv som vi fick syn på. Det är alltid lite magiskt när dessa majestätiska djur travar omkring.

Sen kom världens vackraste människa till Påläng i några dagar, aka min kusin Elsa. Med världens snyggaste tofflor och kepa dessutom. ❤️

Vy från båten en kväll.

Min favoritplats. Som jag kan längta ihjäl mig till ibland. Den här bilden är alltså tagen 20 minuter över midnatt, och det är fortfarande ljust ute.

Väl hemma i Stockholm igen så möttes jag av 31 graders värme, jag som tyckte det var varmt nog där uppe. Jag är sugen på att bada i havet nu men det är jag nog ensam om med århundradets badkruka till sambo, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *