Torsdag

Åh, jag längtar så till våren. Häromdan så såg jag krokusar som var påväg upp och min själ blev så lycklig — äntligen!
Nu har vi dessutom börjat få ordning på grejer här hemma. Alla möbler är på plats, all kartong är borta, vi har äntligen fått tvättnyckeln (long story short: den har varit borta jättelänge och vi har inte kunnat tvätta på flera veckor så vi fick vänta på att de skulle göra en ny nyckel). Och utöver det så har det hunnit vara påsk, jag har sökt en engelskakurs på Stockholms universitet och Martin ska äntligen få byta sina jobbveckor så att vi är lediga på samma veckor igen. Livet känns med andra ord rätt schysst just nu!

Jag älskar våran lägenhet så mycket. I en drömvärld så hade vi fått köpa den och bo här för evigt, men, riktigt så lär det väl inte bli. Jag är lite less på att bara kasta bort pengar på hyra. Tänk om Stockholms bostäder inte skulle vara så vansinnigt dyra, vilken dröm det hade varit. Liksom, vem har 200-300 lax att lägga på en kontantinsats för en etta eller tvåa? Det är sjukt.

Annars då? Jo, jag har köpt nya vårskor som jag älskar. Inte alls dyra så kvalitén lär ju inte vara den bästa men äschhh.

För att tala om något helt annat så är det något skumt med mina händer. När jag vaknar på morgonen så har jag alltid jätteont i mina fingrar, eller lederna i fingrarna. Ok, jätteont är kanske att ta i, men de har liksom blivit stela och när jag böjer fingrarna så värker det, och det försvinner liksom inte. Dessutom har det bara blivit värre under det senaste året. Förut har det blivit bättre under dagens gång, så att jag har det värst på morgonen och på kvällen så är det nästan borta, men numera sitter det i 24/7. När jag tänker på led-ont så är det första jag tänker på någon form av reumatism, men det har jag svårt att tro att jag skulle ha. Kan jag ens ha det? Jag menar, brukar inte det vara en sak som man får som äldre? Och jag har inte ont i någon annan led förutom möjligtvis knäna, men det får jag bara när jag jobbar och står upp hela dagen så kan man ens ha det om det enbart är i fingrarna? Någon som har en teori?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *