Jul 2017

Jag har varit så kluven i år över var jag skulle spendera jul, om jag skulle åka upp till Luleå eller stanna här och spendera första julen tillsammans med Martin sen vi flyttade hemifrån. Det blev det sistnämnda. På nåt sätt kändes det viktigt att uppleva första julen här tillsammans. Sen har det varit så kul att få köpa julpynt och pynta precis som man vill ha det, att få planera och förbereda, att baka och greja. Herregud vad jag har kämpat den här julen, haha. Nu sådär lite i efterhand så känner jag nästan att jag fokuserat lite för mycket på att inhandla allt pynt och förberedning, att någonstans där på vägen så tappade jag lite känslan för julen. Alltså att planeringen tog över för mycket och tog kål på julkänslan lite. Det kanske är därför många tappar den här julkänslan ju äldre man blir? Men det blev ju bra tillslut. Nu kan jag pusta ut lite och istället glädja mig över att jag slipper inhandla dukar, julgranskulor annat ”basic” julpynt nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *