Min 21-årsdag i bilder

Jag hade en toppendag igår. Jag och Martin hade bjudit in min mamma m. fam. och pappa m. fam. till vår lilla stuga. Tyvärr så var han tvungen att springa iväg till jobbet vid tvåtiden så han hann inte vara med och fira så mycket, menmen.
Jag var lite orolig över hur det skulle gå med allt och hur vi skulle få plats, men det gick förvånansvärt bra, vi har ett bord som man kan dra ut så alla kunde sitta runt. Värre var det med antalet stolar men äsch, det gick ändå. Det blev hur som helst pannkakstårta som jag önskade, lite presentöppning, promenad till stranden och sist men inte minst middag på restaurang. Det var jättemysigt. Jag försökte ha lite höstpyntigt så jag klippte av lite rönnbär som fanns utanför stugan och så införskaffade jag ett bronsfärgat kakfat som jag tyckte var jättefint.

Godaste téet ever. Jag är rätt petig när det kommer till just rooibos men det här var jättegott. Och höstigt, hehe. Sedan fick jag praliner och lite höstläsning, vem säger nej till det liksom?

Fick en jättefin blomma av mamma med den finaste krukan jag någonsin sett. Och så lilla söta pippifågeln, hihi.

Present från Martin. <3 För några år sen fick jag pärlörhängen från Tiffany & Co(!) av honom och sedan dess har jag velat ha ett matchande pärlhalsband. Nu fick jag äntligen det! Sååå fint.

Ojoj vad bortskämd jag är. Kunde inte ha önskat mig en bättre dag. Eller jo, vädret hade gärna fått vara lite soligare och varmare. Men nu ska jag inte klaga, herregud, jag är så nöjd med dagen som den är. Tack till alla som var med och firade mig. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *