Livet i en stuga

Livet i lilla stugan rullar på. Men jag måste säga att jag saknar London, det var så himla kul! Nu längtar jag så till nästa gång vi reser utomlands, var det än kan tänkas bli.

Förra veckan jobbade både jag och Martin några dagar. Jag hade egentligen sökt ledigt den veckan men det blev körigt med schemat, och dessutom så fick jag en extra vecka ledigt tidigare som jag inte bad om. Så jag ska väl inte klaga egentligen, men det är lite tråkigt för hade det inte varit för dessa jobbdagar så hade jag kunnat åka upp till Påläng till farmor & farfar, vilket jag gjort varenda sommar i mitt liv. Så det känns lite trist faktiskt, menmen. What to do.

En annan sak som känns riktigt trist är att ett av mina favoritband Linkin Parks huvudsångare Chester Bennington tagit livet av sig. Han var 41 år och hade 6 barn. Känns så otroligt konstigt när någon dör sådär plötsligt, även om det är någon jag inte ens känner. Jag kan bara föreställa mig chocken och smärtan som hans närastående säkert känner just nu. Nu ångrar jag så innerligt att jag inte såg Linkin Park när de var i Stockholm, för jag gissar på att detta är slutet för bandet? 😢

Nyklippt! Men det syns inte ens. En decimeter fick åka av. Trots att jag redan har så långt hår så känns det himla kort i jämförelse med hur det var innan. Känns jättefräscht dock.

Det var så fin kvällssol häromdan’. Och jag kämpar med att hålla mina blommor levande, hehe. Elefantörat vilket är en riktigt trendig blomma just nu världen över, den rosa i mitten har jag glömt namnet på, och så min Dahlia som jag har utomhus där en blomma råkade gå av så jag tog in den istället. Och så Martins kaktus längst till höger som jag avskyr, hehe, mest för att den är orange – det är den färg jag gillar allra minst. Och så för att den är vass (no shit, Sherlock), jag skulle torka av fönsterbrädan och så tippade kaktusen och rent reflexmässigt fångade jag den och tog ett rejält grepp om kaktusen. Aj.

Vi kände på havsvattnet som faktiskt inte var  kallt som vi trodde. Dagen efter så badade vi – första gången Martin badade i Sverige utan sin dykardräkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *