Blandade känslor

Idag var en dag med en del blandade känslor. Jag gick och la mig med glädje över att jag nu är långledig. Men på sistone har jag verkligen gillat att jobba och haft riktigt kul på jobbet så det kändes nästan lite trist att vara ledig. Men bara nästan, because who doesn’t love ledighet liksom.
På morgonen vaknade jag av två saker: mitt alarm och byggarbetarna som håller på att bygga ut vardagsrummet. Men trött som jag var så halvsov jag fram till klockan 11. Vaknade med ångest cos why not, min kropp gillar att ha ångest utan orsak men det gick över som tur var efter jag druckit te, käkat frulle och sett ett avsnitt av Gossip Girl. Sen gjorde jag mig i ordning, halv-sminkade mig (dvs ett halvhjärtat försök till att se lite fräschare ut men orkade inte gå hela vägen med mascara osv) och begav mig sedan in mot stan. När jag kom till Gullmars så fick jag en spontan impuls att gå till våran gamla lägenhet, så det gjorde jag. Herregud, vad mycket nostalgi. Alla barndomsminnen med min dåvarande bästis, alla ställen vi var på och alla lekar vi lekte. Det var rätt intensivt och blev tillslut överväldigande. Men det kändes rätt bra ändå att sitta i parken i solen och bara tänka på alla minnen. Lite lustigt hur man glömt hur vissa saker ser ut, men sen ser man dem och blir påmind av minnen beträffande den saken, typ några stenar som fanns i parken som vi brukade leka på. Eller ett stort klätterträd – som nu sjunkit ihop ännu mer. Eller ett stort hål i marken som man kunde klättra igenom, men jag vågade aldrig göra det. Ja, ni fattar. Mycket minnen. Efter det facetime:ade jag Martin en stund innan jag begav mig vidare in till stan för att kolla runt lite. Köpte bland annat nytt té från NK, var duktig åt käkade vegetarisk sallad med mozzarella och en avokadosmoothie, bokade tid för syntest etc. Tillslut övertalade Martin mig att besöka honom på O’Learys en stund innan jag åkte hem. Var inte så sugen på att gå dit eftersom jag var där kvällen innan och käkade men jag körde på en yolo och åkte dit ändå.

Inte så jätteintressant dag egentligen. Men så såg min dag ut. Imorgon skulle jag vilja gå till Fotografiska, men vi får se om det blir av. Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *