Ledig dag

Jag blir så sur på mig själv ibland. Jag längtar och längtar efter ledighet och när jag väl får det så tar jag inte riktigt vara på den. Jag har dels så svårt för att ta beslut (hej beslutsångest) och för att komma igång med saker så det tog mig kanske tre timmar innan jag bestämde mig för att gå ut i solskenet. Solen hinner ju nästan försvinna innan jag bestämt mig, suck. 

Väl ute så var det sååå skönt. Lite kall blåst bara men annars skönt. Det var lite lustigt faktiskt för det kändes precis som vårväder. Snö som smälter, grönt som tränger fram lite här och var och så lite fågelkvitter på det.

Till och med solbrillorna fick åka på idag. Dock var det lite väl optimistiskt så jag önskade att jag hade haft en mössa istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *